Het programma voor Koningsdag 2021:

Om 6:23 uur gaat de zon op en kan de vlag, inclusief wimpel, in top worden gehesen.
De gebruikelijke aubade bij ’t Dijkhuis kan ook dit jaar helaas geen doorgang vinden. In plaats daarvan zal in heel Nederland om 10 uur het Wilhelmus klinken vanaf de Beiaards. Zo ook in Bathmen! Dit is het moment om in uw deuropening het Wilhelmus op veilige afstand mee te zingen. Daarna heeft u natuurlijk alle tijd om bij de koffie te genieten van de traditionele Oranjetompouce.

Kinderprogramma
Voor de leerlingen in de leeftijd van de basisschool is er dit jaar een interactieve online goochelvoorstelling.
U kunt als ouder/verzorger uw zoon/dochter hiervoor online aanmelden via deze link. Op maandag 26 april ontvangt uw op het door u opgegeven e-mailadres een bericht met alle details!

Online lunch
Zoals u online en in de Bathmense Krant al heeft kunnen lezen is er om 12 uur een online lunch. Een gezellig samenzijn met dorpsgenoten en ondertussen zal de Oranjecommissie uw (lokale) kennis van de Koningsdag en het Koninklijk huis een klein beetje testen.
Aanmelden voor de lunch kan middels deze link. Heeft u zich al aangemeld dan heeft u de eerste e-mail met informatie al ontvangen. Aanmelden kan nog steeds!

Landelijk programma
Na de lunch neemt het Koninklijk gezin het programma online en op TV over. Via de NOS kunt u getuige zijn van het bezoek dat het Koninklijk gezin aflegt aan Eindhoven.
Aan het einde van de middag neemt Omroep MAX het stokje over van de NOS op TV. Vanuit de tuin van Paleis Soestdijk wordt er naar de nationale toast toegewerkt. De nationale toast zal dit jaar plaats vinden om 16:30.

Concert
Om 20 uur in de avond is er een online concert. Het concert zelf vindt plaat bij Paleis Noordeinde en wordt verzorgt door de “Live Streamers” bestaande uit onder andere: Miss Montreal, Kraantje Pappie, Susan & Freek en vele anderen. De gratis kaarten voor dit online concert zijn inmiddels helaas uitverkocht.

Stichting Oranjecommissie Bathmen behoudt zich het recht voor het programma te wijzigen. Deelname aan de verschillende activiteiten geschiedt geheel op eigen risico. Voor actuele informatie kunt u terecht op deze website en onze facebookpagina.

Zonder uw hulp kunnen wij géén Koningsdag organiseren.

Voor het voortbestaan van de Stichting Oranjecommissie Bathmen zijn wij op zoek naar donateurs. U kunt zich hiervoor aanmelden per e-mail via info@oranjecommissiebathmen.nl of bij een van de leden van Stichting Oranjecommissie Bathmen tijdens Koningsdag.Wij wensen iedereen alvast veel voorpret en een fijne Koningsavond en Koningsdag met