17-03-2017: Vooraankondiging Koningsdag Bathmen 2017 

BATHMEN – Nog even en het is Koningsdag! De Oranjecommissie Bathmen is al druk bezig met de laatste voorbereidingen voor deze feestelijke dag. Dit jaar is er een paar belangrijke wijzigingen. Aan de vooravond van Koningsdag, woensdag 26 april, verzorgt de Oranjecommissie een activiteit die in het teken staat van actie, avontuur, spanning en gezelligheid. Als u meer wilt weten over deze activiteit, houdt dan de Brink de komende tijd goed in de gaten!

De aubade is er zoals elk jaar, maar dit jaar worden jong en oud uitgenodigd uit bij ’t Dijkhuis. Na de aubade zijn er diverse activiteiten voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Voor de groepen 1 en 2 is er een theatervoorstelling. Nieuw dit jaar dat er voor de groepen 3 t/m 8 een spelelement is waarvoor je moet ‘uitkijken’.

De kleedjesmarkt op De Brink is een nieuw element op de middag. Op deze markt worden alle inwoners van Bathmen, kinderen en volwassenen, de gelegenheid geboden om hun spullen te verkopen. De kleedjesmarkt is niet bedoeld voor commerciële verkoop of het verkopen van etenswaar.

Uiteraard zal ook het traditionele vogelschieten niet ontbreken in het middagprogramma.

Vanaf 19 april zal het volledige programma van de Oranjecommissie gepubliceerd worden.

 

20-01-2017: Bestuurlijke veranderingen bij Oranjecommissie Bathmen

BATHMEN – Zoals u wellicht heeft vernomen, heeft Johan Nahuis de voorzittershamer van de Oranjecommissie Bathmen neergelegd. De Oranjecommissie is Johan Nahuis zeer dankbaar voor zijn inzet en toewijding.Tijdens de laatste vergadering heeft de Oranjecommissie Bathmen besloten, dat het voorzitterschap vanaf januari 2017 zal worden bekleed als duobaan door Saskia Aanstoot en Christiaan van den Noort.

Een ander nieuw gezicht binnen de Oranjecommissie Bathmen is Herman Zoelman. Hij zal de functie van secretaris per januari overnemen van Jo in 't Hof – ten Pierik. Zij blijft aan als actief lid van de Oranjecommissie.

Naast deze bestuurlijke veranderingen zal 2017 voor de Oranjecommissie Bathmen ook het jaar van nieuwe wegen worden. De afgelopen jaren heeft Bathmen kunnen genieten van het vaste aanbod aan activiteiten op Koninginnedag en vanaf 2014 op Koningsdag. In 2017 zullen sommige activiteiten niet terugkeren op het programma en maken nieuwe activiteiten voor jong en oud hun opwachting zowel op als aan de vooravond van Koningsdag.

Hierover zal in de aanloop naar Koningsdag 2017 nadere informatie volgen via de Bathmense Krant, de website (www.oranjecommissiebathmen.nl) en de nieuwe Facebookpagina. De link naar deze pagina wordt nog gepubliceerd op de website.

Mocht u aan de hand van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Christiaan van den Noort, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op tel. 06-43214008.

 

27-02- 2014:
Stichting Oranjecommissie Bathmen ingeschreven in Gulden Boek

Stichting Oranjecommissie Bathmen bestaat dit jaar 200 jaar en is daarom op 27 februari 2014 ingeschreven in het Gulden Boek van de gemeente Deventer. Burgemeester Andries Heidema heeft hierbij de zilveren erepenning en de daarbij behorende oorkonde uitgereikt.

Joomla templates by a4joomla